Heino

C.Huygensstraat 3

Fysiotherapie Heino

Fysiotherapie in Heino kan uitkomst bieden om u van lichamelijke klachten af te helpen. Doelgerichtheid staat bij ons centraal en we streven er dan ook naar om binnen korte behandelingstijden zoveel mogelijk resultaten te boeken. Dit doen we door een combinatie van geavanceerde methodes en gespecialiseerde fysiotherapeuten. De Fysiotherapie in Heino focust zich op een ongedwongen sfeer, zodat u zich als cliënt altijd op uw gemak kunt voelen. We zijn bovendien voorzien van uitstekende faciliteiten.

Woont u in, of in de buurt van, Heino? En heeft u last van klachten? Maak dan snel een afspraak, zodat u effectief geholpen kunt worden.

Met welke klachten kan ik naar de Fysiotherapeut in Heino?

Heeft u een Fysiotherapeut in Heino nodig? In onze praktijk kunt u terecht met uiteenlopende klachten. Van spierklachten tot en met blessures en nog veel meer. Een lichaam is erg kwetsbaar, dus een blessure of andere pijnklacht kunt u snel oplopen. Maar ook voor chronische klachten of andere complexe aandoeningen kunt u natuurlijk bij de Fysiotherapeut in Heino terecht. Elke klacht vereist weer een andere behandelingsmethodes. Wij proberen altijd zorg op maat te leveren.

Wat kunt u verwachten bij een Fysio-afspraak in Heino?

Bij de allereerste afspraak bij de Fysio in Heino beginnen we bij het zogenoemde intakegesprek. Er worden dan nog geen echte behandelingen uitgevoerd, maar eerst een diagnose vastgesteld. Dit is belangrijk omdat op basis daarvan dan een effectief behandelplan kan worden opgemaakt. Een goede communicatie tussen Fysio in Heino en cliënt zijn dan erg belangrijk. Op die manier kan het plan duidelijk en concreet worden opgemaakt. Op basis daarvan gaat u aan de ene kant zelf aan de slag. Dit door middel van oefeningen die zijn opgesteld in het plan. Anderzijds staan er de behandelingen in die u samen met de Fysiotherapeut in Heino kunt uitvoeren.

Wat kunt u zelf doen?

In het behandelplan staan meerdere oefeningen opgenomen. Als u daarmee aan de slag gaat op de aangewezen manier, dan is de kans groot dat dit het herstelproces snel gaat bevorderen. Wij zijn voorzien van prachtige trainingsruimtes.

Maak een afspraak bij FysioFits in Heino

Het is aan te raden om niet te lang met een klacht rond te lopen. Dit kan de situatie namelijk verergeren. Neem daarom snel contact op met FysioFits in Heino.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK 0572 36 30 23

×