Fysiotherapie

Bij FysioFits bent u op de juiste plek om weer pijnvrij te bewegen. De kracht van FysioFits ligt in een combinatie van expertise en ongedwongen contact met de cliënt. Deze twee aspecten zijn belangrijk om u als cliënt zo goed mogelijk te helpen, maar u daarnaast ook op uw gemak te laten voelen. Dit bevordert de samenwerking en daarmee ook het herstelproces. Ons specialisme ligt in het behandelen van veelzijdige bewegingsklachten. Dankzij intensieve behandeltrajecten kunnen onze fysiotherapeuten het herstel snel bevorderen. Mede dankzij onze uitstekende faciliteiten, zoals het verwarmde zwembad en een goede trainingsruimtes, kan dit mogelijk worden gemaakt.

Oplossingsgericht werken staat bij ons centraal. We zijn ook in de avonden en op verzoek in het weekend geopend. U kunt dus een afspraak maken en snel bij ons terecht.

Met welke klachten kan ik naar de Fysiotherapeut?

Bewegingsklachten kunnen in veel vormen voorkomen. Met pijn in de armen, benen, rug, nek of schouders kunt u bij ons terecht. Heeft u al een tijdje last van een blessure; of een klacht? Het is dan belangrijk om niet te lang met uw klacht door te lopen om verdere problemen te voorkomen. Niet alleen bij typische bewegingsklachten kunt u bij ons terecht, maar ook voor complexe aandoeningen. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten werken samen met andere disciplines om u ook bij complexe aandoeningen te helpen.

Wat kunt u verwachten bij een afspraak?

Een afspraak bij FysioFits begint altijd met een intakegesprek. Uw fysiotherapeut zal op basis van dit intakegesprek een diagnose opmaken. Door middel van onderzoek en concrete vragen kan de fysiotherapeut een overzichtelijk beeld van uw klachten krijgen. Nadat de klachtendiagnose is vastgesteld, zal de fysiotherapeut in de regel een behandelplan opstellen. U kunt daarbij denken aan verschillende behandeltechnieken. Denk daarbij aan oefeningen, therapie in het bad, sportfysiotherapie en nog veel meer.

Wat kunt u zelf doen?

Een nauwe samenwerking tussen de fysiotherapeut en de patiënt is van belang om het herstel te bevorderen. Huiswerkoefeningen spelen daarbij een belangrijke rol. Hoe meer u zelf ook actief meewerkt aan het proces, hoe beter de resultaten zullen zijn.

Waarom kiezen voor FysioFits?

>> Hoge klantenbeoordeling (9,2)
>> Diverse specialisaties
>> Gevestigd dicht bij u thuis in Raalte, Heeten & Heino
>> Avond openstelling
>> Laag behandelgemiddelde
>> Vrije trainingsruimte met vele cardio- en fitnessapparaten
>> Uitstekende faciliteiten zoals verwarmd zwembad
>> Team van specialisten
>> Contacten met diverse sportverenigingen
>> Samenwerking met andere disciplines (o.a. podotherapeuten en diëtisten)

Maak een afspraak bij FysioFits

Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Onze fysiotherapeuten voorzien u graag van advies. U kunt snel bij ons terecht, aangezien we ook in de avonden en op aanvraag in het weekend geopend zijn. Bovendien kunt u gewoon naar binnen lopen tijdens één van onze spreekuren.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK 0572 36 30 23

×