• 0572-363023
  • info@fysiofits.nl
  • Praktijk open: Ma - Do: 08.00 tot 21.00 uur & Vr: 08.00 tot 17.00 uur & Za: 9.00 tot 12.00 uur (niet in de zomermaanden)
    Telefonisch bereikbaar: Werkdagen: 09.00 tot 12.30 uur. Buiten deze tijden kunt u gebruik maken van de voicemail (u wordt dan teruggebeld).
    Bereikbaar via whatsapp: 06 81 99 60 01
      

VV Hoonhorst

FysioFits is een maatschappelijk betrokken organisatie. Om die reden hebben we intensieve samenwerkingsverbanden met diverse regionale sportverenigingen. Wij zijn gespecialiseerd in sportrevalidatie en kunnen sporters helpen om hun sportblessures op een unieke manier te behandelen. En natuurlijk geven wij graag advies en voorlichting om blessures te voorkomen.

VV Hoonhorst
VV Hoonhorst is een voetbalvereniging waarbij veel inwoners van binnen en buiten Hoonhorst met veel passie en plezier voetballen. VV Hoonhorst is opgericht in 1948 en telt ruim 300 leden en 120 vrijwilligers. Hoonhorst is een pittoresk dorpje dat hoort bij de Gemeente Dalfsen en een hechte dorpsgemeenschap heeft. Samenwerking staat in Hoonhorst voorop. De vereniging beschikt sinds juli 2014 over een mooie nieuwe accommodatie bestaande uit een luxe sportkantine met daarbij de kleedkamers, 1 hoofdveld met gras, 2 sportvelden en 1 trainingsveld met verlichting.

De jeugd speelt op zaterdag, waaronder ook een heel aantal meisjesteams en op zondag de seniorenteams. Het eerste team komt uit in de 5e klasse en alle spelers en speelsters vertegenwoordigen de club in het blauw-witte tenue. Kom eens gezellig kijken bij een leuke wedstrijd op de zaterdag of zondag en ervaar de gezelligheid van voetbal binnen VV Hoonhorst.

Voor verdere informatie verwijzen wij u graag naar de website www.vvhoonhorst.nl