Vital Centre

Onze partner van het eerste uur is Vital Centre. We zijn blij met de samenwerking we zijn aangegaan in de vestigingen Raalte en Heino. Allebei hebben we gezondheid en vitaliteit hoog in het vaandel staan en versterken we elkaar daarin. Voor onze cliënten is het een duidelijke meerwaarde dat ze gebruik mogen maken van faciliteiten van Vital Centre, zoals de cardio- en krachtapparatuur in de oefenruimte en het verwarmde zwembad voor hydrotherapie. De aanwezigheid van topfaciliteiten en goede begeleiding bevordert het herstel!

Wij stellen Vital Centre graag aan u voor
De fitness- en sportcentra van Vital Centre staan voor gezond, gezellig en doelgericht werken aan vitaliteit. Vital Centre biedt een ieder volop mogelijkheden om op eigen niveau in een zeer goed uitgerust fitnesscentrum te trainen. Professionaliteit en een prettige sfeer staan bij ons voorop!

Maar vooral hebben we plezier in wat wij doen: onze gasten laten bewegen op een verantwoorde manier. Er is voor elk wat wils, voor jong en oud, man en vrouw, gezond of met een beperking, sportief of recreatief, alles op je eigen niveau. In overleg bepaal jij hoe en wanneer je jouw weg naar vitaliteit bewandelt; alleen of in groepsverband, snel of rustig. Heel veel plezier met sporten bij Vital Centre Raalte of Vital Centre Heino.

Met sportieve groet,

Edwin en Jacqueline Ophof

×