Video Bellen/afspraak

FysioFits heeft gespecialiseerde fysiotherapeuten in huis die ook bij u thuis kunnen ‘behandelen’.

Oplossingsgericht denken, de video afspraak!

In tijden van nood moeten we kijken naar onze mogelijkheden. Omdat wij het zonde vinden dat een behandeling 3 weken, of langer stil komt te staan, gaan wij werken met Physitrack en videobellen.

Op afstand kan onder meer advies worden gegeven, kunnen oefeningen worden voorgedaan en kan de voortgang worden gecontroleerd. Als je voor fysiotherapie verzekerd bent, dan geldt dit ook voor digitale fysiotherapie consulten.

Je kunt gewoon een afspraak maken en aangeven dat je de voorkeur geeft aan een digitaal consult. Er wordt dan contact opgenomen om de details te bespreken.

Physitrack stelt ons in staat om te kunnen (video)bellen en oefenprogramma’s aan te maken die u thuis kunt uitvoeren. Wij zullen een oefenprogramma voor u opstellen en deze via een (video)bel afspraak aan u uitleggen. Zodoende kunt u blijven werken aan herstel, zonder naar de praktijk te komen.

Ook voor een nieuwe aanmelding kunnen we een afspraak inplannen via Physitrack. Het anamnesegesprek, het gesprek waarbij u gevraagd wordt naar de historie en aard van de klachten, kan via (video)bellen plaatsvinden. In samenspraak kan dan besloten worden of een vervolgafspraak op de praktijk nodig is, dat we een volgende videoafspraak kunnen inplannen of dat u na deze afspraak al voldoende informatie/adviezen hebt gekregen.

Veel gestelde vragen:

Met welke klachten kan ik mij aanmelden voor een online consult?

U kunt zich met elke klacht aanmelden voor een online consult. Wij zullen tijdens het eerste consult de diagnose proberen te stellen. Het kan voorkomen dat we dan besluiten dat u met deze klachten naar de praktijk moet. Dit kan zijn omdat we voor de diagnostiek fysieke testen moeten uitvoeren. Of voor het behandelen van de klachten manuele technieken van de fysiotherapeut nodig zijn. We kunnen u in de meeste gevallen al wel informatie, advies en tips geven wat wel en/of niet te doen.

Wordt online fysiotherapie vergoed?

Ja, net als een reguliere behandeling op de praktijk vergoed de zorgverzekeraar ook online fysiotherapie.

Moet ik de Physiapp downloaden?

De app ontwikkeld door Physitrack heeft PhysiApp, een heel gebruiksvriendelijke app die u op u telefoon of tablet kunt downloaden. U kunt echter ook gebruik maken van de webversie van Physitrack. (zie hier de demo versie: https://nl.physitrack.com/exercises

Maak een afspraak!

Om snel resultaat te boeken, is het van belang om een afspraak te maken. Bij FysioFits doet u dat zeer eenvoudig. Ook op tijden buiten de reguliere werkuren is dit mogelijk.

Een afspraak maken? Bel 0681996001