Videoafspraak

Bij FysioFits bent u op de juiste plek om van uw vervelende klachten af te komen. De kracht van FysioFits ligt in een combinatie van expertise en persoonlijk ongedwongen contact met de patiënt. Deze twee aspecten zijn belangrijk om u als patiënt zo goed mogelijk te helpen, maar u daarnaast ook op uw gemak te laten voelen. Dit bevordert de samenwerking en daarmee ook het herstelproces. Ons specialisme ligt in het behandelen van veelzijdige bewegingsklachten. Dankzij intensieve behandeltrajecten kunnen onze fysiotherapeuten het herstel bevorderen. In onze praktijk focussen we ons namelijk op een laag behandelgemiddelde en zorg op maat.

Oplossingsgericht werken staat bij ons centraal. We zijn ook in het weekend en in avonden beschikbaar. U kunt dus een videoafspraak maken en zelfde dag geholpen worden. Kom nu van uw klachten af! Neem contact met ons op!

Met welke klachten kan ik naar de Fysiotherapeut via een videoafspraak?

Bewegingsklachten kunnen in veel vormen voorkomen. Met pijn in de armen, benen, rug, nek of schouders kunt u bij ons terecht. Heeft u al een tijdje last van een blessure? Het is dan belangrijk om niet te lang met uw klacht door te lopen om verdere problemen te voorkomen. Niet alleen bij typische bewegingsklachten kunt u bij ons terecht, maar ook voor complexe aandoeningen. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten werken samen met andere disciplines om u ook van complexe aandoeningen af te helpen oftewel zorg op maat en doelgericht. U kunt zich met elke klacht aanmelden voor een videoafspraak.

Wordt online fysiotherapie vergoed?

Ja, net als een reguliere behandeling op de praktijk vergoed de zorgverzekeraar ook online fysiotherapie.

Moet ik PhysiApp downloaden?

De app ontwikkeld door Physitrack heeft PhysiApp, een heel gebruiksvriendelijke app die u op u telefoon of tablet kunt downloaden. U kunt echter ook gebruik maken van de webversie van Physitrack. (zie hier de demo versie: https://nl.physitrack.com/exercises

Wat kunt u verwachten bij een afspraak?

Een afspraak bij FysioFits begint altijd met een intakegesprek. Uw fysiotherapeut zal op basis van dit intakegesprek een diagnose opmaken. Door middel van onderzoek en concrete vragen kan de fysiotherapeut een overzichtelijk beeld van uw klachten krijgen. Nadat de klachtendiagnose is vastgesteld, zal de fysiotherapeut in de regel een behandelplan opstellen. Het kan voorkomen dat we dan besluiten dat u met deze klachten naar de praktijk moet. Dit kan zijn omdat we voor de diagnostiek fysieke testen moeten uitvoeren, echter kan dit ook online. Of voor het behandelen van de klachten manuele technieken van de fysiotherapeut nodig zijn. We kunnen u in de meeste gevallen al wel informatie, advies en tips geven wat wel en/of niet te doen. Daarnaast kunnen wij u gerichte oefeningen geven.

Wat kunt u zelf doen?

Een nauwe samenwerking tussen de fysiotherapeut en de patiënt is van belang om het herstel te bevorderen. Huiswerkoefeningen spelen daarbij een belangrijke rol. Hoe meer u zelf ook actief meewerkt aan het proces, hoe beter de resultaten zullen zijn.

Maak een afspraak bij FysioFits

Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Onze fysiotherapeuten voorzien u graag van advies. U kunt dezelfde dag bij ons terecht, aangezien we ook in de avonden en in het weekend beschikbaar zijn.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK 0572363023

×