Fysiotherapie in company/ Thuiswerkcheck

Ervaar je werkgerelateerde klachten of wil je deze juist voorkomen, maar weet je niet zo goed hoe dit op te lossen of te vermijden is? Mogelijk is de (thuis)werkplek niet juist of onvoldoende persoonlijk afgestemd. Een thuiswerkplek of werkplekcheck kan uitkomst bieden. Wij bieden de mogelijkheid om op locatie spreekuren te verzorgen, via videobellen in uw bedrijf of bij de werknemer thuis. Op deze manier zijn er korte lijnen tussen werkgever, medewerker, bedrijfsarts en fysiotherapeut. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en werken dan een voorstel op maat voor u uit. Ook als u zelf tegen klachten aan loopt met betrekking tot thuiswerken kunt u contact met ons opnemen.

Waarom kiezen voor de thuiswerkcheck of bedrijfsfysiotherapie in company?

>> Nauwe samenwerking en korte lijnen met de bedrijfsarts en HRM-professionals;
>> Kennis van het bedrijf en de aard van de werkzaamheden;
>> Laagdrempelig, medewerkers kunnen zo binnenlopen of via ons afsprakensysteem een (online) afspraak inplannen voor een advies of met een lichamelijke klacht;
>> Direct kunnen inspelen op werkomstandigheden/werkhouding door regelmatig rond te lopen in het bedrijf of digitaal mee te kijken;
>> Werkplekonderzoek en training op de werkplek en zeker thuis zorgen voor het reduceren van het aantal klachten en (dreigend) ziekteverzuim.

Wat kunt u verwachten bij een (online)afspraak?

Vooraf ontvangt u een vragenlijst met vragen die betrekking hebben tot de werkplek en mogelijke klachten. Deze vragenlijst zal als leidraad gebruikt worden voor de (online) afspraak. Tijdens de afspraak adviseren wij, stellen de werkplek geheel persoonlijk af en geven tips op het gebied van houding, ergonomische aanpassingen en/of fysieke klachten door werk. Na de afspraak ontvangt u, en waar gewenst de werkgever, van ons een rapportage met alle persoonlijke adviezen, tips en mogelijke aanpassingen.

Maak direct een afspraak bij FysioFits

Meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact met ons op via info@fysiofits.nl, telefonisch via 0681996001 of maak direct uw afspraak via ons afspraaksysteem voor een thuiswerkcheck (zit er geen geschikte tijd bij? Contact ons!):

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Accepteren

×