Spreekuur

Bewegen en sporten is gezond voor lichaam en geest. Helaas komt het ook wel eens voor dat er blessures ontstaan. Om iedereen de mogelijkheid te bieden hier op heel korte termijn naar te laten kijken, bieden wij een gratis spreekuur aan.

U wordt gescreend door een fysiotherapeut die bepaalt wat de aard en ernst van de blessure is. U ontvangt een deskundig advies over hoe u het best met de blessure kunt omgaan en wanneer u uw activiteiten weer kunt hervatten. Als het nodig blijkt, kunnen we een behandeling starten. (Daarbij kijken we met u of deze vergoed wordt via uw zorgverzekeraar, of dat u deze zelf moet betalen.)

Met het spreekuur biedt FysioFits een meerwaarde voor heel Salland!

Spreekuur Raalte (Tjalkstraat 2) elke maandag tussen 17:30 – 18:00 uur.

Spreekuur Heino (C.Huygensstraat 3) elke woensdag tussen 17:30 – 18:00 uur.

Blessurehulplijn

Heb je een blessure opgelopen tijdens het sporten?

Voelt een bepaalde beweging niet lekker?

Twijfel je of het verstandig is om door te trainen?

Of heb je gewoon behoefte om even te overleggen wat juist is?

Onze (Sport)fysiotherapeuten helpen u graag! Bel de blessurehulplijn 0681996001

Hoe werkt het?
De blessurehulplijn is bedoeld om te overleggen wat verstandig is om te doen bij jouw blessure. In de meeste gevallen zullen wij je adviseren om onze praktijk te bezoeken, zodat we samen kunnen bepalen hoe wij jou het beste van je blessure kunnen afhelpen en wat je gedurende de week zelf kan doen om te herstellen.

Bij acute blessures of wanneer je twijfelt over de ernst van de blessure, bijvoorbeeld wanneer er hoofdletsel is of een mogelijke botbreuk, is het advies om te allen tijde direct medische hulp in te schakelen in de vorm van de EHBO ter plaatse of een bezoek aan de Huisarts/Huisartsenpost te brengen.

Verantwoordelijkheid
Het is onze plicht om een ieder erop te wijzen dat te allen tijde de trainer, de sporter zelf of diens ouder verantwoordelijk is voor het ondernemen van de ‘juiste’ actie naar aanleiding van een blessure of sportongeval. Immers voor onze (Sport)fysiotherapeuten is het op afstand niet altijd mogelijk om de ernst van de situatie goed in te schatten.

Wil jij graag advies?
Bel of app de blessurehulplijn 0681996001

Een afspraak maken? Bel 0572-363023

×