Spreekuur

LET OP: IN VERBAND MET COVID-19 GAAN DE SPREEKUREN OP AL ONZE LOCATIES NIET DOOR!

Bewegen en sporten is gezond voor lichaam en geest. Helaas komt het ook wel eens voor dat er blessures ontstaan. Om iedereen de mogelijkheid te bieden hier op heel korte termijn naar te laten kijken, bieden wij een gratis spreekuur aan.

U wordt gescreend door een fysiotherapeut die bepaalt wat de aard en ernst van de blessure is. U ontvangt een deskundig advies over hoe u het best met de blessure kunt omgaan en wanneer u uw activiteiten weer kunt hervatten. Als het nodig blijkt, kunnen we een behandeling starten. (Daarbij kijken we met u of deze vergoed wordt via uw zorgverzekeraar, of dat u deze zelf moet betalen.)

Met het spreekuur biedt FysioFits een meerwaarde voor heel Salland!

Spreekuur Heino elke maandagavond tussen 20.00 – 20:30 uur.
Spreekuur Heeten
elke dinsdagavond tussen 20:00 – 20:30 uur.
Spreekuur Raalte Vital Centre elke donderdagavond tussen 20:00 – 20:30 uur.

Daarnaast hebben we ook gecombineerde spreekuren samen met de podotherapeuten op de eerste maandag van de maand in Raalte (Melisse 3A) en op de derde woensdag van de maand in Heino (L.J.Costerstraat 23) (beiden van 16.30 tot 17.30 uur). Er word dan gezamenlijk met een podotherapeut en een fysiotherapeut naar uw klachten gekeken. Aanmelden hiervoor kan via de app op 0681996001 of mailen naar info@fysiofits.nl

LET OP: IN VERBAND MET COVID-19 GAAN DE SPREEKUREN OP AL ONZE LOCATIES NIET DOOR!

Een afspraak maken? Bel 0572-363023

×