Spreekuur

LET OP: Vanaf maandag 21 Februari 2022 zijn er weer spreekuren!

Bewegen en sporten is gezond voor lichaam en geest. Helaas komt het ook wel eens voor dat er blessures ontstaan. Om iedereen de mogelijkheid te bieden hier op heel korte termijn naar te laten kijken, bieden wij een gratis spreekuur aan.

U wordt gescreend door een fysiotherapeut die bepaalt wat de aard en ernst van de blessure is. U ontvangt een deskundig advies over hoe u het best met de blessure kunt omgaan en wanneer u uw activiteiten weer kunt hervatten. Als het nodig blijkt, kunnen we een behandeling starten. (Daarbij kijken we met u of deze vergoed wordt via uw zorgverzekeraar, of dat u deze zelf moet betalen.)

Met het spreekuur biedt FysioFits een meerwaarde voor heel Salland!

LET OP!! IN VERBAND MET DE ZOMERVAKANTIE GEEN SPREEKUREN TUSSEN 25 JULI TOT 22 AUGUSTUS 2022!

Spreekuur Raalte (Hammerweg 8B) elke maandag tussen 17:30 – 18:00 uur.

Spreekuur Heino (L.J.Costerstraat 23) elke woensdag tussen 17:30 – 18:00 uur.

Daarnaast hebben we ook gecombineerde spreekuren samen met de podotherapeuten op de eerste maandag van de maand in Raalte (Melisse 3A) en op de derde woensdag van de maand in Heino (L.J.Costerstraat 23) (beiden van 16.30 tot 17.30 uur). Er word dan gezamenlijk met een podotherapeut en een fysiotherapeut naar uw klachten gekeken. Aanmelden hiervoor kan via de app op 0681996001 of mailen naar info@fysiofits.nl

Blessurehulplijn

Heb je een blessure opgelopen tijdens het sporten?

Voelt een bepaalde beweging niet lekker?

Twijfel je of het verstandig is om door te trainen?

Of heb je gewoon behoefte om even te overleggen wat juist is?

Onze (Sport)fysiotherapeuten helpen u graag! Bel de blessurehulplijn 0681996001

Hoe werkt het?
De blessurehulplijn is bedoeld om te overleggen wat verstandig is om te doen bij jouw blessure. In de meeste gevallen zullen wij je adviseren om onze praktijk te bezoeken, zodat we samen kunnen bepalen hoe wij jou het beste van je blessure kunnen afhelpen en wat je gedurende de week zelf kan doen om te herstellen.

Bij acute blessures of wanneer je twijfelt over de ernst van de blessure, bijvoorbeeld wanneer er hoofdletsel is of een mogelijke botbreuk, is het advies om te allen tijde direct medische hulp in te schakelen in de vorm van de EHBO ter plaatse of een bezoek aan de Huisarts/Huisartsenpost te brengen.

Bereikbaarheid

De blessurehulplijn is te bereiken op werkdagen van 08:00 – 13:00 uur en  tot 21:00 uur via WhatsApp.
In het weekeinde kan je ook een WhatsApp sturen voor advies:op zondag tussen 20:00 – 20:30 uur

Verantwoordelijkheid
Het is onze plicht om een ieder erop te wijzen dat te allen tijde de trainer, de sporter zelf of diens ouder verantwoordelijk is voor het ondernemen van de ‘juiste’ actie naar aanleiding van een blessure of sportongeval. Immers voor onze (Sport)fysiotherapeuten is het op afstand niet altijd mogelijk om de ernst van de situatie goed in te schatten.

LET OP!! IN VERBAND MET DE ZOMERVAKANTIE GEEN SPREEKUREN TUSSEN 25 JULI TOT 22 AUGUSTUS 2022!

Wil jij graag advies?
Bel of app de blessurehulplijn 0681996001

Een afspraak maken? Bel 0572-363023

×