Sportfysiotherapie

FysioFits biedt sportfysiotherapie aan op verschillende locaties. Sportblessures kunnen erg hardnekkig zijn en daarom is een behandeling door een sportfysiotherapeut in veel gevallen aan te raden. Niet alleen kunnen onze sportfysiotherapeuten u behandelen met sportblessures, maar ook preventieve behandelingen behoren tot de mogelijkheden. Dit om mogelijke sportblessures in de toekomst te voorkomen. In onze praktijk zijn gespecialiseerde sportfysiotherapeuten werkzaam die verschillende groepen mensen met succes behandelen. Kwetsbare doelgroepen als topsporters, alsook kinderen en ouderen, worden bij ons behandeld.

U kunt bij ons gemakkelijk een afspraak maken. Ook buiten de reguliere werktijden om. We zijn namelijk ook in de avonden en op verzoek in het weekend geopend.

Sportfysiotherapeut FysioFits

Sportblessures kunnen zeer uiteenlopend zijn. Kwetsbare gebieden voor sportblessures zijn de knieën, schouders en enkels. In onze praktijk hebben we veel ervaring met het behandelen van deze kwetsbare gebieden. Bovendien kunnen we u natuurlijk ook helpen met andere soorten sportblessures. Denk daarbij aan blessures aan andere gewrichten en spieren. We staan bekend om ons lage behandelingsgemiddelde. Ons motto is om middels intensieve behandelingen u snel van uw klachten af te helpen. Onze luxe faciliteiten, zoals een verwarmd zwembad en trainingsruimtes met moderne apparaten, dragen daaraan bij.

Sportfysiotherapie: het belang van een goede behandeling

Een goede band tussen behandelaar en patiënt, is essentieel om het behandelproces voorspoedig te laten verlopen. Het persoonlijke behandelplan is het fundament van het traject. Dit behandelplan bestaat aan de ene kant uit zelfstandige oefeningen, en aan de andere kant uit behandelingen door één van onze gespecialiseerde sportfysiotherapeuten.

Wat kunt u verwachten bij de eerste afspraak?

Sportblessures kunnen op termijn verergeren. Hierdoor bestaat de kans dat daardoor het herstelproces nog langer gaat duren. Om die reden is het dan ook belangrijk dat u snel met uw klacht naar de sportfysio gaat. Bij een eerste afspraak is het van belang dat u zich fijn voelt. Onze focus ligt niet alleen op een goede behandeling, maar ook op een uitstekend wederzijds contact tussen behandelaar en patiënt. Deze wisselwerking zorgt er namelijk voor dat u sneller van uw klachten af zult zijn. In het intakegesprek zal de behandelaar u onderzoeken en gerichte vragen stellen. Aan de hand daarvan wordt dan een behandelplan opgesteld.

FysioFits de sportfysio!

Een afspraak maken bij FysioFits om van uw sportblessures af te komen? Dit is heel eenvoudig! Ook buiten de reguliere werktijden om kunnen wij u helpen. Onze praktijk staat patiënten ook in de avond en op aanvraag in de weekenden ter dienst.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK 0572 36 30 23

×