SMHC

De Sallandse Mixed Hockeyclub in Raalte is een jonge vereniging, opgericht op 11 november 1972. SMHC is begonnen op een gravelveld aan de Zwolsestraat bij de toenmalige LTS en heeft na enkele verhuizingen haar definitieve plek gevonden op het sportpark Ramele in het buitengebied van de gemeente Raalte.

De club telt meer dan 200 leden en heeft een duidelijk regionale functie. De leden wonen in Raalte-dorp en omliggende plaatsen: Haarle, Heino, Marienheem, Luttenberg, Broekland, Heeten, Diepenveen, Wijhe, Olst en Bathmen. De wedstrijden die tegen andere hockeyverenigingen gespeeld worden, vinden voornamelijk plaats in het noorden en oosten van ons land.

Binnen de regio onderhoudt SMHC vriendschappelijke banden met vele clubs. SMHC is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Hockeybond.

Voor leden van SMHC is het mogelijk om gratis gebruik te maken van de sportspreekuren in de nieuwe Tijenraan (maandagavond van 19:15 tot 20:00) en in Vital Centre Raalte (donderdagavond van 20:00 tot 20:30).
Dus heb je fysieke klachten of wil je tips over hoe deze te voorkomen, maak vooral gebruik van de sportspreekuren.

Heb je vragen of wil je lid worden? Neem contact op via info@smhc.nl

×