Second Opinion

Ook voor een second opinion kunt u bij FysioFits terecht.

Twijfelt u of heeft uw huisarts, specialist of bedrijfsarts u doorverwezen voor een second opinion? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht! Het gaat dan veelal om het vaststellen van een diagnose, advies of een specifieke vraagstelling van de verwijzer en/of patiënt waarbij de expertise van een tweede fysiotherapeut wordt gevraagd.

Een second opinion duurt 50 minuten. In deze tijd zal uw fysiotherapeut u diverse vragen stellen, wordt u onderzocht en worden de conclusie en het advies met u besproken. Indien u verwezen bent door een arts of specialist zal de uitslag worden gerapporteerd naar de verwijzer. Na een second opinion kan in overleg met u behandeling plaatsvinden.

Waarom kiezen voor FysioFits?

>> Hoge klantenbeoordeling (9,2)
>> Diverse specialisaties
>> Gevestigd dicht bij u thuis in Raalte, Heeten & Heino
>> Avond openstelling
>> Laag behandelgemiddelde
>> Vrije trainingsruimte met vele cardio- en fitnessapparaten
>> Uitstekende faciliteiten zoals verwarmd zwembad
>> Team van specialisten
>> Contacten met diverse sportverenigingen
>> Samenwerking met andere disciplines (o.a. podotherapeuten en diëtisten)

Maak een afspraak bij FysiotFits

Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Onze fysiotherapeuten voorzien u graag van advies. U kunt snel bij ons terecht, aangezien we ook in de avonden en op verzoek in het weekend geopend zijn.

Goed om te weten!

Bij alle vier de Sallandse praktijken van FysioFits, bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit fysiotherapie en zorg. Altijd éxtra aandacht voor u, de cliënt. Altijd de juiste behandelmethode volgens de nieuwste medische inzichten. Altijd de juiste specialistische vakkennis en vaardigheden, omdat FysioFits is aangesloten bij de belangrijkste brancheorganisaties. Alle fysiotherapeuten van FysioFits zijn geregistreerd in het Centraal Kwaliteits Register. Dit houdt in dat zij voldoen aan alle (bij-) scholingseisen gesteld door de beroepsgroep fysiotherapie (KNGF).

KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie)
NVFS (Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Sportgezondheidszorg)
NVMT (Nederlande Vereniging Manuele Therapie)

Een afspraak maken? Bel 0572-363023

×