• 0572-363023
  • info@fysiofits.nl
  • Praktijk open: Ma - Do: 08.00 tot 21.00 uur & Vr: 08.00 tot 17.00 uur & Za: 9.00 tot 12.00 uur (niet in de zomermaanden)
    Telefonisch bereikbaar: Werkdagen: 09.00 tot 12.30 uur. Buiten deze tijden kunt u gebruik maken van de voicemail (u wordt dan teruggebeld).
    Bereikbaar via whatsapp: 06 81 99 60 01
      

Salvora

FysioFits is een maatschappelijk betrokken organisatie. Om die reden hebben we intensieve samenwerkingsverbanden met diverse regionale sportverenigingen. Wij zijn gespecialiseerd in sportrevalidatie en kunnen sporters helpen om hun sportblessures op de juiste manier te behandelen. En natuurlijk geven wij graag advies en voorlichting om blessures te voorkomen.

Begeleiding FysioFits

Voor leden van Salvora is het mogelijk om gratis gebruik te maken van het sportspreekuur in Vital Centre Raalte (donderdagavond van 20:00 tot 20:30 uur).
Dus heb je fysieke klachten of wil je tips over hoe deze te voorkomen, maak vooral gebruik van de sportspreekuren.

Over Salvora

Volleybalvereniging Salvora is opgericht op 16 augustus 1966. De oprichtingsnaam was toen volleybalvereniging Kwiek. Na 19 jaar de naam van deze vereniging gedragen te hebben is in 1987 besloten om de zelfstandige vereniging een eigen naam te geven, namelijk SalVoRa (Salland Volleybal Raalte).

Salvora is tegenwoordig een grote volleybalvereniging met competitie spelende teams en een aantal recreatie-teams. Salvora heeft een grote jeugd- en CMV (Cool Moves Volleybal) afdeling, waarin jonge kinderen stapsgewijs en met plezier worden opgeleid tot volleyballers.

Bij Salvora gaan plezier en ambitie in de sport prima samen. We hechten belang aan normen en waarden. Er is betrokkenheid bij elkaar en de drempel om bij ons te volleyballen is laag. Gastvrijheid is vanzelfsprekend. Recreatief volleybal en prestatief volleybal versterken elkaar. De inzet van leden en vrijwilligers vormt de basis van de vereniging. De kernwaarden van de vereniging zijn: – Sportief – Samen – Plezier – Passie – Betrokken -.

Meer informatie over Volleybalvereniging Salvora is te vinden op www.salvora.nl