• 0572-363023
  • info@fysiofits.nl
  • Praktijk open: Ma - Do: 08.00 tot 21.00 uur & Vr: 08.00 tot 17.00 uur & Za: 9.00 tot 12.00 uur (niet in de zomermaanden)
    Telefonisch bereikbaar: Werkdagen: 09.00 tot 12.30 uur. Buiten deze tijden kunt u gebruik maken van de voicemail (u wordt dan teruggebeld).
    Bereikbaar via whatsapp: 06 81 99 60 01
      

S.V. Heeten

FysioFits is een maatschappelijk betrokken organisatie. Om die reden hebben we intensieve samenwerkingsverbanden met diverse regionale sportverenigingen. Wij zijn gespecialiseerd in sportrevalidatie en kunnen sporters helpen om hun sportblessures op een unieke manier te behandelen. En natuurlijk geven wij graag advies en voorlichting om blessures te voorkomen.

Begeleiding S.V. Heeten
FysioFits biedt alle leden van SC Heeten de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de sportspreekuur in de sporthal Heeten (dinsdagavond van 19:15 tot 20:00). Dus heb je fysieke klachten of wil je tips over hoe deze te voorkomen, maak vooral gebruik van de sportspreekuren.

S.V. Heeten
S.V. Heeten is een voetbalvereniging die een belangrijke rol in de samenleving in Heeten en omgeving speelt. Het draait bij de club om sport, sportiviteit, maar ook zeker om kwaliteit. S.V. Heeten is opgericht in 1930 en telt ruim 600 leden en 250 vrijwilligers. De vereniging heeft een mooie accommodatie bestaande uit een luxe kantine met daarbij de kleedkamers, 3 sportvelden en 2 trainingsvelden met verlichting. De jeugd speelt op zaterdag en alle seniorenteams vertegenwoordigen het groen-witte tenue op zondag. Het eerste team komt uit in de derde klas en trekt veel publiek op de zondagmiddag.

De missie van SV. Heeten:
Respect, toon je voor iedereen.
E  Eerlijkheid, duurt het langst.
S  Scheidsrechter, heeft altijd gelijk. Zelfs als jij daar anders over denkt.
P  Persoonlijkheid, toon je in je voorbeeldgedrag.
E  Emotie, hoort bij het spel, maar richt die niet op een ander.
C  Corrigeer, en spreek elkaar aan op ongewenst gedrag.
T  Trots, zijn we op onszelf, onze vereniging en onze schone en opgeruimde accommodatie.

Meer informatie over S.V. Heeten is te vinden op www.svheeten.nl