Raalte Melisse

Raalte Melisse 3A

Raalte Lifestyle Tjalkstraat 2

Raalte Lifestyle Tjalkstraat 2

Fysiotherapie Raalte

Bent u op zoek naar Fysiotherapie in Raalte? Voor verschillende klachten kunt u bij FysioFits in Raalte op twee locaties terecht. Bij FysioFits is aan de ene kant veel ervaring in huis. Naast deze ervaring focust FysioFits zich op persoonlijk contact met de patiënt, op een ongedwongen manier. We proberen u binnen enkele effectieve behandelingen weer van uw klachten af te helpen. Een goed behandelplan is het fundament om snel resultaten te behalen. Dit doormiddel van behandelingen met één van onze fysiotherapeuten, maar ook doordat u zelf kunt trainen in onze praktijk. We hebben geavanceerde trainingsruimtes en verwarmde zwembaden.

Woont u in of nabij Raalte en heeft u klachten? In dat geval kunt u gemakkelijk een afspraak maken. U kunt snel bij ons terecht!

Met welke klachten kan ik naar de Fysiotherapeut in Raalte?

De Fysiotherapeut in Raalte staat u met verschillende klachten ter dienst. In onze praktijken in Raalte hebben we namelijk veel ervaring opgebouwd. Denk daarbij aan spierklachten op verschillende plekken in het lichaam. Veel lichaamsdelen zijn zeer gevoelig voor blessures. Denk daarbij aan de armen, nek en de benen. Ook op andere plaatsen kunt u natuurlijk blessures oplopen. Ervaart u last tijdens lopen? Of heeft u in het algemeen last ergens van? Aarzel dan niet en neem zo snel mogelijk contact op met een Fysiotherapeut in Raalte. Wanneer u te lang met klachten rondloopt, is er namelijk de kans dat deze blessure gaat verergeren. Ook voor andere aandoeningen kunt u natuurlijk bij ons terecht.

Wat kunt u verwachten bij een afspraak met de Fysio in Raalte?

Bij de Fysio in Raalte begint alles bij het intakegesprek. Dit is een cruciaal gesprek om verschillende zaken vast te stellen. Allereerst wordt in dit intakegesprek een diagnose opgemaakt. Dit wordt gedaan op basis van een onderzoek door één van onze fysiotherapeuten. Bovendien zullen er ook gerichte vragen worden gesteld. Op basis van de verworven informatie wordt er dan een behandelplan opgesteld door de Fysio in Raalte. In dit behandelplan staat informatie over behandelingen met de fysiotherapeut, en behandelingen die u zelf kunt doen.

Wat kunt u zelf doen?

Zelf kunt u verschillende oefeningen doen om uw herstelproces te bevorderen. De fysio stelt deze voor u op, waarna u ze zelf kunt uitvoeren. Aan de ene kant kunt u ze gewoon thuis zelf doen, maar er is ook de mogelijkheid om te profiteren van onze prachtige faciliteiten.

Maak een afspraak bij FysiotFits in Raalte

Fysiotherapie kan u dus helpen om van verschillende klachten af te komen. Loop niet te lang rond met een klacht en maak daarom snel een afspraak bij één van onze praktijken in Raalte (Melisse 3A 8101 CZ Raalte & Tjalkstraat 2 8102 HG Raalte).

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK 0572 36 30 23

×