Personal training

Wat is personal training?

Individuele aandachtEen personal trainer is een persoonlijke trainer die 1 op 1 met jou aan persoonlijke doelen werkt. De trainer maakt een individueel schema op maat en in overleg bepaal je de trainingsdagen en tijden. Hierin is veel mogelijk. De persoonlijke training is bedoeld voor begeleiding, maar ook als stok achter de deur.Personal training bij FysioFitsEen voordeel van een personal training bij FysioaFits, is dat de lijntjes met fysiotherapeuten en overige specialisten kort zijn. Zo maak je bij eventuele klachten snel een afspraak. Vragen? Neem contact op!OVER DE TRAININGWaar & WanneerDe training vindt plaats in de fitnessruimte van FysioFits of in overleg op een externe (buiten)locatie.Samen met de trainer bepaal je wanneer en hoe vaak je traint. Een training duurt 45 minuten en daarnaast mag je onbeperkt gebruik maken van de fitnessfaciliteiten.

Tarieven

Personal Training 1 op 11x per week: €90 per maand2x per week: €175 per maand

Personal Training DUO1x per week: €80 per maand2x per week: €150 per maand

WAT GA JE DOEN?Het trainingsprogrammaPersonal training bij FysioFits bestaat uit verschillende stappen. Samen met de trainer bepaal je hoe vaak training nodig is en op welke manier de personal trainer jou het beste bijstaat. Op die manier werk je optimaal aan je gezondheid. Zodra je weet hoe je de oefeningen technisch goed uitvoert, is het ook mogelijk om zelfstandig te trainen.Het trainingsprogramma bestaat uit: de intake, lichaamsmetingen, het trainingsprogramma zelf, tussentijdse evaluaties en een eindgesprek.

LocatieDe medische training vindt plaats in de fitnessruimte van FysioFits in Heino en er zijn begeleidingstijden. Ook buiten dit rooster ben je welkom om zelfstandig te trainen door middel van een fitnessabonnement.

Wil je meer weten over de personal training?

Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Onze instructeurs, secretariaat en/of fysiotherapeuten voorzien u graag van advies.  Neem contact op via info@fysiofits.nl of bel (0572) 363 023 of het contactformulier op de website.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK 0572 36 30 23

×