Paola van der Steen

Mijn naam is Paola van der Steen en ik woon in Hellendoorn. In 2012 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan Saxion Hogeschool in Enschede. Sinds 2021 ben ik onderdeel van het team van FysioFits. Na mijn studie heb ik voor een aantal praktijken gewerkt waaronder de laatste 5 jaar in een grote landelijke praktijk in Nijverdal. In de laatste jaren heb ik me voornamelijk gespecialiseerd op het gebied van rug/ nek en bekken klachten. Daarnaast heb ik vorig jaar de basis CRAFTA opleiding afgerond. Dit houdt in dat ik mensen met hoofdpijn, nek-, kaak- of aangezichtsklachten kan behandelen. CRAFTA-therapie is een specialisme binnen de fysiotherapie, gericht op het behandelen van klachten in de nek-, hals- en kaakregio. Daarnaast heb ik specifieke kennis van schedelstoornissen.

“Slotklachten van het kaakgewricht, knappende kaken, tandenknarsen, aangezichtspijn, duizeligheid, oorsuizen en verschillende vormen van hoofdpijn zie ik veel”, Dat ik het verschil kan maken voor mensen in het dagelijkse leven, dat klachten dragelijker of volledig hersteld zijn, is voor mij de grootste drive.

Tevens zal ik Robert ondersteunen met de zaken op de achtergrond. Dat betekent dat ik ook geregeld het aanspreekpunt ben in de praktijk.

>> Mijn Specialisaties:
>> Fysiotherapie
>> Dry Needling
>> CRAFTA-therapie
>> Hals, nek, kaakklachten
>> Medical Taping
>> Bekkenklachten

>> De dagen dat ik werkzaam ben:
>> Dinsdagochtend en middag Raalte Melisse, woensdagmiddag en avond in Heino en vrijdagochtend en middag Raalte Melisse.

Wilt u mij mailen? Mail dan naar paola@fysiofits.nl

×