Medische Fitness

 

WAT IS MEDISCHE FITNESS

Medische Fitness is een vorm van fitness. Het is een combinatie van fysiotherapie en fitness waarbij je doelgericht traint in de sportschool.Conditie op peilBeweging is het beste preventieve middel tegen klachten. Op verantwoorde wijze bewegen zorgt ervoor dat gewrichten en spieren optimaal blijven functioneren.Persoonlijk trainingsprogrammaOnder deskundige begeleiding kom je bij de training in beweging. Dit kan zijn ter preventie van lichamelijke klachten, bij klachten aan spieren of gewrichten, als vervolg op fysiotherapie of ter ondersteuning in een hersteltraject.

OVER DE TRAINING

Trainingsprogramma✔ Inzicht in klachten en herstel;✔ Meer stabiliteit, kracht &  beweeglijkheid;✔ Zelfvertrouwen in dagelijkse activiteiten;✔ (Opnieuw) plezier in bewegen;✔ Herstel bevorderende activiteiten.LocatieDe medische training vindt plaats in de fitnessruimte van FysioFits in Heino en er zijn begeleidingstijden. Ook buiten dit rooster ben je welkom om zelfstandig te trainen door middel van een fitnessabonnement.

VOOR WIE IS DE TRAINING?

Iedereen is welkom!Iedereen die op een verantwoorde manier aan zijn of haar gezondheid en/of conditie wilt werken is welkom in de sportschool van FysioFits. Jong of oud, ervaren of juist beginnend: het is dé plek in Heino om onder deskundige begeleiding en op een plezierige wijze doelgericht te trainen. De trainingsprogramma’s zijn geheel op maat en iedereen traint op eigen niveau.Medische Fitness bij FysioFitsFitness biedt een uitkomst voor mensen die vanwege klachten als reuma, artrose, fibromyalgie, rugklachten en revalidatie, moeite hebben met sporten. De training is ook perfect als je weer wilt gaan sporten, maar niet goed weet hoe te beginnen. Bovendien stellen de trainers speciale oefenprogramma’s op.

Tarieven

Flex abonnement (maandelijks opzegbaar voor de laatste dag van de maand)
€ 37,50 per maand

Wil je meer weten over de medische fitness?

Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Ons secretariaat en/of fysiotherapeuten voorzien u graag van advies.  Neem contact op via info@fysiofits.nl of bel (0572) 363 023 of het contactformulier op de website.

×