Klachten? Maak nu een afspraak!

Welkom bij FysioFits

FysioFits is een praktijk voor fysio- en manuele therapie. Wij hebben zes gediplomeerde fysiotherapeuten in dienst die allemaal ingeschreven staan in het BIG-register en het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF. Vakmanschap, persoonlijk contact en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Onze behandelingen zijn doelgericht en effectief; daardoor kunt u snel weer goed bewegen.

We hechten veel waarde aan een aanpak-op-maat. Samen met u kijkt de fysiotherapeut naar uw vraag, uw lichamelijke belemmeringen én uw mogelijkheden. Daarna bepalen we welke behandeling – of combinatie van behandelingen – het best bij u past. Dat kan reguliere fysiotherapie zijn, maar het kan ook zijn dat u beter geholpen bent met een van onze specialisaties:

>> Sportfysiotherapie
>> Manuele therapie
>> Geriatrie Fysiotherapie
>> Fysiotherapie bij kanker
>> Dry needling

>> Echografie
>> Hydrotherapie
>> Medical taping
>> Fysiotherapie aan huis
>> Fysiotherapie bij duizeligheid
>> Bedrijfsfysiotherapie
>> Loopanalyse
>> Fysiotherapie bij reuma of artrose

We doen dus niet één ‘kunstje’, maar beschikken over verschillende methoden en technieken en werken altijd met de laatste inzichten. Bovendien werken we samen met verschillende disciplines zoals ergotherapeuten, podotherapeuten en diëtisten én met verschillende sportcentra, zoals Vital Centre en Heeten in Beweging. Dat doen we om u de beste faciliteiten te bieden, zodat u zo snel mogelijk van uw klachten af bent.

Wilt u weten wat wij u nog meer te bieden hebben? Bekijk dan hier de voordelen van FysioFits.

×