Hydrotherapie

Hydrotherapie is een actieve vorm van fysiotherapie waarbij u lichaamsoefeningen doet in extra verwarmd water. Het is vooral geschikt voor mensen met een lage belastbaarheid en pijnklachten in spieren en gewrichten.

Meer ontspannen, minder pijn!
Voor veel van onze cliënten met bijvoorbeeld fibromyalgie, artrose of chronische pijn, is hydrotherapie echt een uitkomst. In het warme water voelt uw lichaam lichter aan, kunt u zich beter ontspannen en ervaart u minder pijn of angst bij het bewegen.

We passen hydrotherapie ook veel toe bij de revalidatie van een gebroken been, een nieuwe knie of heup. Door de opwaartse druk van het water neemt de belasting op het been af. Het voordeel hiervan is dat u uw looptechniek kunt oefenen zonder dat u uw been of gewrichten overbelast.

Probeer het maar eens uit! Hydrotherapie wordt door Manon Kruiper, Kashley Hulsebos & Robert Pouwels gegeven in het zwembad op onze locaties in Raalte Vital Centre (Hammerweg 8B) en het Zwembad Tijenraan in Raalte Tijenraan (Zwolsestraat 65).

Meer weten?
Wil u meer weten over hydrotherapie? Neem dan gerust contact op met onze praktijk via het volgende nummer: 0572-363023 of stuur een e-mail naar info@fysiofits.nl. We zijn u graag van dienst!

Een afspraak maken? Bel 0572-363023