• 0572-363023
  • info@fysiofits.nl
  • Praktijk open: Ma - Do: 08.00 tot 21.00 uur & Vr: 08.00 tot 17.00 uur & Za: 9.00 tot 12.00 uur
    Telefonisch bereikbaar: Werkdagen: 09.00 tot 12.30 uur. Buiten deze tijden kunt u gebruik maken van de voicemail (u wordt dan teruggebeld).
    Bereikbaar via whatsapp: 06 81 99 60 01
      

Hevo Volleybal

FysioFits is een maatschappelijk betrokken organisatie. Om die reden hebben we intensieve samenwerkingsverbanden met diverse regionale sportverenigingen. Wij zijn gespecialiseerd in sportrevalidatie en kunnen sporters helpen om hun sportblessures op een unieke manier te behandelen. En natuurlijk geven wij graag advies en voorlichting om blessures te voorkomen.

Begeleiding
Sinds 2012 hebben wij een prettig samenwerkingsverband met Volleybalvereniging Hevo uit Heino. Onze fysiotherapeut Jordi Koning komt éénmaal per maand op de trainingsavond op maandag om sporters te begeleiden met sportblessures.

Over Hevo
Volleybalvereniging Hevo is een actieve vereniging en is opgericht in 1954. De vereniging telt inmiddels 200 jeugd- en seniorleden, verdeeld over 2 herenteams, 2 damesteams, 7 jeugdteams en 11 miniteams. De trainingen en thuiswedstrijden vinden plaats in Sporthal Hoogerheyne in Heino.

Sinds enkele jaren organiseert Hevo op de zondagochtend een techniekschool voor getalenteerde jeugd. Hierdoor is er alle ruimte om door te stromen naar de hogere niveaus. Daarnaast is er natuurlijk ook aandacht voor leden, die wekelijks lekker willen trainen en een serieuze, maar leuke wedstrijd willen spelen. Binnen de vereniging is er een recreantengroep actief met een eigen competitie.

Naast de reguliere competities worden er elk jaar verschillende volleybalactiviteiten georganiseerd, zoals het Oliebollentoernooi, het toernooi bij de Tippe, het Beachvolley-toernooi tijdens de Heinose Pompdagen en een Recreantencompetitie.

Meer informatie over Volleybalvereniging Hevo is te vinden op www.hevo-volleybal.nl