Heeten

Dorpstraat 3

Fysiotherapie Heeten

Op zoek naar Fysiotherapie om van uw klachten af te komen, dan bent u in Heeten op het juiste adres! Lichamelijke klachten kunnen veel verschillende vormen aannemen. Bijvoorbeeld in de vorm van een spierblessure, maar ook pijn aan uw gewrichten. Bovendien zijn er ook veel chronische ziektes waardoor u lichamelijke klachten kunt krijgen. Wat het ook is: middels uitstekende Fysiotherapie in Heeten kunnen wij u met deze klachten behandelen. We focussen ons op effectieve behandelmethodes. Dit kunnen wij bieden door de krachtige combinatie van persoonlijk contact en ervaren fysiotherapeuten. Geniet van onze ongedwongen sfeer en profiteer van al onze faciliteiten en trainingsruimtes.

In onze praktijk in Heeten zijn wij u graag van dienst. Het is van belang om nooit te lang rond te lopen met een klacht. Neem daarom snel contact op en laat u door een fysiotherapeut helpen.

Met welke klachten kan ik naar de Fysiotherapeut in Heeten?

De Fysiotherapeut in Heeten kan u helpen met uiteenlopende klachten. Daardoor kunnen de behandelingen van de Fysiotherapeut in Heeten ook zeer verschillend zijn. Wij kunnen u helpen met blessures, spierklachten of klachten met uw wervelkolom of gewrichten. Ook andere aandoeningen die complex van aard zijn gaat onze praktijk niet uit de weg. Passende zorg voor iedereen is iets waar wij naar streven.

Wat kunt u verwachten bij een fysio-afspraak in Heeten?

Een eerste afspraak begint normaliter met een intakegesprek bij de fysio in Heeten. Op basis van dit intakegesprek wordt een behandelingsplan opgesteld door de fysiotherapeut. Het behandelingsplan is het fundament van de behandelingsperiode. Niet alleen staat er een schatting van het aantal sessies, maar ook informatie over de specifieke sessies. Ook over wat u zelf kunt doen en wanneer u hulp nodig bent van de fysio in Heino.

Wat kunt u zelf doen?

In de meeste behandelplannen staan duidelijke oefeningen met wat u zelf kunt doen om zo snel mogelijk te herstellen. Het is belangrijk om deze oefeningen goed uit te voeren. Dit bevordert het herstelproces en dat is natuurlijk hetgeen waar het om gaat.

Maak een afspraak bij FysioFits in Heeten

Een afspraak maken is zeer makkelijk en aan te raden. Het is namelijk niet verstandig om lang met uw klachten rond te lopen, dit om ergere klachten te voorkomen.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK 0572 36 30 23

×