• 0572-363023
  • info@fysiofits.nl
  • Praktijk: Ma - Do: 08.00 tot 21.00 uur & Vr: 08.00 tot 17.00 uur & Za: 9.00 tot 12.00 uur
    Telefonisch bereikbaar: Ma - Vr: 08.00 tot 18.00 uur
    Bereikbaar via whatsapp: 06 81 99 60 01
      

Harmke Berenpas

harmke

Sinds januari 2013 ben ik onderdeel van het team van FysioFits. Mijn opleiding tot fysiotherapeut heb ik gevolgd op Saxion te Enschede.

Na mijn studie ben ik aan het werk gegaan bij een landelijke praktijk die zich vestigde binnen een sportcentrum. Hier heb ik met veel voldoening gewerkt tot ik besloot een droom van mij te vervullen. Ik nam ontslag, pakte mijn boeltje bij elkaar en ben een jaar gaan reizen door Australië, Nieuw-Zeeland en Thailand. Gedurende mijn reis heb ik besloten dat ik mij verder wil specialiseren. Mijn interesse heeft altijd al gelegen bij de trainingsleer en fysiologie. De keuze was dan ook snel gemaakt en inmiddels heb ik mijn master Sportfysiotherapeut behaald.

Als fysiotherapeut werk ik doelgericht, in een gemoedelijke sfeer. Zo probeer ik samen met de cliënt het beste resultaat te behalen. Daarbij vind ik het belangrijk niet alleen de symptomen te behandelen, maar ook de oorzaak van de klacht achterhalen. Zodat de cliënt inzicht krijgt in het probleem en daar ook zelf mee aan de slag kan gaan.

Zelf blijf ik mij ook doorontwikkelen. Zo heb ik naast mijn Master Sportfysiotherapie cursussen, workshops en symposia gedaan op het gebied van blessurepreventie en hardlooptechnieken, echografie, knie-revalidatie en voorste kruisbandletsel.

Harmke in een paar woorden
Behandelt graag sportgerelateerde klachten>>  Lachebek >>  Houdt van reizen >> Voetbalt >> Afgestudeerd master sportfysiotherapie >> Houdt van doelgericht behandelen >> Woont in Zwolle

U vindt mij bij de FysioFits locaties in Heino, Raalte en Heeten. Wilt u mij mailen? Mail dan naar harmke@fysiofits.nl