• 10 APR 15

  Gezamenlijk voetenspreekuur in Heino en Raalte

  FysioFits en Innofeet (voorheen Voetencentrum Nijenhuis) hebben sinds kort een gezamenlijk voetenspreekuur. Om de woensdag- en donderdagochtend kunt u terecht bij FysioFits in Heino en Raalte waar fysio/manueel therapeut en echografist  Casper Oude Lohuis  en podotherapeut Jeroen Nijenhuis samen hun expertises inzetten om u een adequate en gericht behandelplan te geven.

  Tijdens het spreekuur kijken de fysio/manueel therapeut  en podotherapeut beiden naar uw klacht(en) en bepalen gezamenlijk met u het behandelplan. Er zijn veel klachten die voor behandeling door één of beide disciplines in aanmerking komen. Denkt u hierbij aan een sporter met hielspoor of kinderen met pijnklachten.  Voordelen van het gezamenlijke voetenspreekuur is dat u gelijktijdig gezien wordt door de fysio/manueel therapeut en podotherapeut waardoor het behandeltraject direct op elkaar afgestemd kan worden. Dit is gunstiger voor het herstel. Door de gezamenlijke expertise bieden de twee partijen  u een snelle diagnose. Een ander voordeel is dat u door de samenwerking minder vaak op consult hoeft te komen.

  De samenwerking tussen de twee partijen levert winst op voor u als patiënt. Daarnaast bevordert het de kwaliteit van de totale zorg.

  Zowel fysio/manuele therapie als podotherapie zijn direct toegankelijk, dit betekent  dat u geen verwijzing nodig heeft van uw (huis )arts. Voor  informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met FysioFits op telefoonnummer:  0572-363023.
  Meer informatie over beide praktijken vindt u op www.fysiofits.nl en www.innofeet.nl.