FysioFit (sporten onder begeleiding)

Iedereen weet dat bewegen gezond en belangrijk is, maar ook dat een blessure, beperking of chronische ziekte het bewegen behoorlijk kan belemmeren. Is dit iets wat bij jou speelt? Maak dan een kennis met FysioFit van FysioFits.

FysioFit is een verzamelnaam voor verschillende programma’s die jouw gezondheid en fitheid verbeteren en/of op peil houden. Tijdens FysioFit word je begeleid door een van onze fysiotherapeuten.

We hebben onder andere een FysioFit programma voor?
>> Wanneer je je belemmerd voelt in het sporten
>> Mensen met een chronische aandoening bijvoorbeeld COPD, hart- en vaatziekten of reuma
>> Mensen die onder begeleiding van een Fysiotherapeut willen werken aan hun fitheid

Waarom FysioFit?
Wij helpen je om de resultaten en doelstellingen te behalen die voor jou belangrijk zijn. Bijvoorbeeld om een bepaalde techniek onder de knie te krijgen. Of om na ziekte of operatie de conditie weer op het oude niveau te krijgen. Daarnaast kan het helpen om krachtverlies te voorkomen bij een chronische ziekte.

Hoe werkt FysioFit?
Voorafgaand krijg je een intakegesprek met de Fysiotherapeut. Tijdens dit gesprek nemen wij de fysiofitheidstest af om jouw fysieke fitheid vast te stellen en beoordelen wij eventuele klachten of blessures. Op basis hiervan wordt er een trainingsprogramma passend bij jouw doelen opgesteld. Wij geven trainingen in kleine groepen onder deskundige begeleiding van een gespecialiseerd Fysiotherapeut. Door de groepen klein te houden kunnen wij de perfecte begeleiding bieden en kun je met alle vragen bij ons terecht.

Wil je blijven oefenen/bewegen na een fysiotherapeutisch traject of beweegprogramma? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt gebruik maken van speciale apparaten in onze uitgebreide oefenruimtes die zijn afgestemd op het doel wat je wilt realiseren.

Vergoeding
FysioFit is geen behandeling, maar een sportactiviteit onder leiding van een van onze Fysiotherapeuten. FysioFit is vrij toegankelijk voor iedereen, je hebt geen verwijzing van een arts nodig. Deelname is dan ook voor eigen rekening.

×