• 0572-363023
  • info@fysiofits.nl
  • Praktijk: Ma - Do: 08.00 tot 21.00 uur & Vr: 08.00 tot 17.00 uur & Za: 9.00 tot 12.00 uur
    Telefonisch bereikbaar: Ma - Vr: 08.00 tot 18.00 uur
    Bereikbaar via whatsapp: 06 81 99 60 01
      

Bregtje Rixten-Kuppens

In 2011 ben ik afgestudeerd aan Saxion Hogeschool in Enschede en heb ik bij verschillende praktijken ervaring opgedaan. In januari 2012 ben ik bij Fysiofits aan de slag gegaan als fysiotherapeut en inmiddels werk ik hier alweer vijf jaar met veel plezier.

De werkervaring die ik heb opgedaan, heeft mij duidelijk gemaakt dat naast de algemene fysiotherapie mijn interesse ook ligt bij geriatrie: de zorg voor ouderen. Onder het motto “De zorg verandert mee” wil ik me met hart en ziel inzetten om het herstel voorspoedig te laten verlopen en mensen zo lang en plezierig mogelijk thuis te laten wonen.

Ik geniet ervan om samen met mijn cliënt creatief te zoeken naar oplossingen! Passie is daarbij belangrijk, maar als je echt een bijdrage wilt leveren aan de gezondheid en het welzijn van mensen, heb je ook kennis nodig. Daarom volg ik met heel veel plezier de Master Geriatrisch Fysiotherapeut.

Het is heerlijk werken bij FysioFits. Zeker met de mogelijkheden die onze partner Vital Centre biedt, met onder andere het verwarmde zwembad en de vele sportfaciliteiten.

Bregtje in een paar woorden
Algemeen practicus >> Houdt van wandelen >> Medical taping >> Leest veel boeken >> Fysiotherapie gerelateerd aan ouderen >> Verliefd op Marcel >> Doet master studie Geriatrisch Fysiotherapeut

U vindt mij bij FysioFits locaties in Heino en Hoonhorst. Wilt u mij mailen? Mail dan naar bregtje@fysiofits.nl