• 0572-363023
  • info@fysiofits.nl
  • Praktijk: Ma - Do: 08.00 tot 21.00 uur & Vr: 08.00 tot 17.00 uur
    Telefonisch bereikbaar: Ma - Vr: 08.00 tot 22.00 uur & Za - Zo: 9.00 tot 17.00 uur
    Bereikbaar via whatsapp: 06 81 99 60 01
      

Lyanne van Zanten-Bosker

In juli 2013 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. De opleiding heb ik gevolgd aan de Hanze Hogeschool in Groningen.  Na mijn studie heb ik eerst door een paar waarnemingen in verschillende praktijken ervaring op kunnen doen en uiteindelijk heb ik afgelopen 3 jaar gewerkt bij een praktijk in Zwolle en ben ik nu sinds 1 februari 2018 in dienst bij FysioFits. In de afgelopen 3 jaar heb ik mij verder ontwikkeld met name in het behandelen van lage rugklachten d.m.v. McKenzie therapie en hier ook de opleiding van gevolgd. Ook heb ik ervaring en kennis voor het behandelingen van duizeligheidsklachten, wat ik erg leuk vind om erbij te doen want deze behandelingen hebben altijd zeer snelle en goede effecten.

Ik vind het een uitdaging om iedereen op een goede en verantwoorde manier te behandelen en ze de juiste hulp te bieden tijdens het herstel.  Ik wil blijven ontwikkelen en het lijkt mij dan ook leuk om in de toekomst te gaan specialiseren in orofaciaal of bekkenbodem therapie.

Lyanne in een paar woorden
Getrouwd > zoon > woonachtig in het mooie Zwolle > sportief o.a spinning/fitness/bodypump > behandelt graag rug gerelateerde klachten & duizeligheidsklachten

U vindt mij bij FysioFits locaties in Raalte Vital Centre en Raalte Tijenraan. Wil je mij mailen? Mail dan naar lyanne@fysiofits.nl.