Leon Kamphuis

Mijn naam is Leon Kamphuis. Ik ben 31 jaar en woonachtig in Rijssen met mijn vrouw en 2 zoons. In 2007 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Saxion Hogeschool te Enschede. Primair heb ik 2 jaar gewerkt bij Centrum voor revalidatie ’t Roessingh waar ik voornamelijk mensen met neurologische aandoeningen heb behandeld. Van 2009 tot 2018 ben ik werkzaam geweest in een fysiotherapie praktijk te Almelo. Sinds april 2018 ben ik werkzaam bij FysioFits.

Vanaf 2008 heb ik mij d.m.v. het volgen van diverse opleidingen en cursussen verder verdiept in het vak. Dry needling is al sinds 2008 één van de behandelmethodes die ik toepas in de behandelingen. In 2012 heb ik de opleiding musculoskeletale echografie afgerond wat mij de mogelijkheid geeft om de vermoedelijke oorzaak te bevestigen maar soms ook te ontkrachten. Dit leidt i.c.m. het fysio- en manueel therapeutisch onderzoek tot een optimale diagnosestelling. Tevens kan de echo gebruikt worden om herstelprocessen te monitoren.

In 2013 ben ik afgestudeerd als Master Musculoskeletaal therapeut. Dit is een combinatieopleiding van manuele therapie en sportfysiotherapie waarbij ik de afstudeerrichting manuele therapie gekozen heb. Door de aanvullende kennis die ik heb opgedaan vind ik het onderzoeken en behandelen nog interessanter geworden. Het is mij tijdens de opleiding namelijk duidelijk geworden dat de locatie van de pijn niet altijd de regio is die behandeld dient te worden om u te helpen te herstellen van uw klachten. Het is dan ook bij elke klacht een uitdaging om te analyseren wat de oorzaken en onderhoudende factoren in de klacht zijn.

Naast de directe contacten met de cliënt ben ik ook geïnteresseerd in het bedrijfsmatige proces / ondernemen. Waar mogelijk zet ik me binnen de praktijk dan ook in om deze processen te optimaliseren.

>> Mijn Specialisaties:
>> Fysiotherapie
>> Manuele therapie
>> EPTE (Percutane Electrolyse Therapie)
>> Dry Needling
>> Echografie
>> Fysiotherapie bij duizeligheid
>> Taping
>> Blessurepreventie
>> Trainingstherapie

>> De dagen dat ik werkzaam ben:
>> Maandagmiddag en vrijdagmiddag op locatie Raalte Melisse

Wilt u mij mailen? Mail dan naar Leon@fysiofits.nl

×