• 0572-363023
  • info@fysiofits.nl
  • Praktijk: Ma - Do: 08.00 tot 21.00 uur & Vr: 08.00 tot 17.00 uur
    Telefonisch bereikbaar: Ma - Vr: 08.00 tot 22.00 uur & Za - Zo: 9.00 tot 17.00 uur
    Bereikbaar via whatsapp: 06 81 99 60 01
      

Jordi Koning

jordi

Sinds 2011 ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeut. Ik ben fysiotherapeut geworden vanwege de diversiteit aan klachten waarmee patiënten bij je komen. Eén van de leukste aspecten van dit werk vind ik het overbrengen van kennis en het trainen van de vaardigheden van de cliënt om klachten weg te nemen. Met de juiste oefeningen klachten verminderen en het lichaam van de patiënt versterken, is volgens mij de beste manier om het behandelingstraject te doorlopen. Ik zie het als mijn taak om informatie over te brengen op een manier die aansluit bij de belevingswereld van mijn patiënten, om ze zo verder te helpen.

Op dit moment houd ik mij veel bezig met dry needling en daar wil ik mij heel graag de aankomende jaren verder in specialiseren. Mijn interesse ligt bij de master musculoskeletaal. Deze master richt zich in eerste instantie op zowel manuele therapie als sportfysiotherapie. Uiteindelijk zal ik uit één van beide afstudeerrichtingen moeten kiezen.

Jordi in een paar woorden
Fysiotherapeut >> Houdt van skiën >> Dry needling >> Geniet van humor >> Luistert veel naar muziek >> Blauwvinger >> Getrouwd met Kirsten

U vindt mij bij FysioFits locatie in Heino. Wilt u mij mailen? Mail dan naar jordi@fysiofits.nl