• 0572-363023
  • info@fysiofits.nl
  • Praktijk: Ma - Do: 08.00 tot 21.00 uur & Vr: 08.00 tot 17.00 uur
    Telefonisch bereikbaar: Ma - Vr: 08.00 tot 18.00 uur
    Bereikbaar via whatsapp: 06 81 99 60 01
      

Innofeet

FysioFits en Innofeet (voorheen Voetencentrum Nijenhuis) hebben sinds kort een gezamenlijk voetenspreekuur. Om de woensdag- en donderdagochtend kunt u terecht bij FysioFits in Heino en Raalte de therapeuten samen hun expertises inzetten om u een adequaat en gericht behandelplan te bieden.

Tijdens het spreekuur kijken de fysio-/manueel therapeut en podotherapeut beiden naar uw klacht(en) en bepalen gezamenlijk met u het behandelplan. Er zijn veel klachten die voor behandeling door één of beide disciplines in aanmerking komen. Denkt u hierbij aan een sporter met hielspoor of kinderen met pijnklachten.

Voordeel van het gezamenlijke voetenspreekuur is dat u gelijktijdig gezien wordt door twee specialisten die het behandeltraject direct op elkaar kunnen afstemmen. Dit bespaart u tijd, levert een complete en snelle diagnose op en is gunstiger voor het herstel.

Voor het voetenspreekuur en de eventueel vervolgbehandeling heeft u geen verwijzing nodig van uw (huis)arts. Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met FysioFits op telefoonnummer: 0572-363023. Meer informatie over Innofeet vindt u op www.innofeet.nl

Innofeet en FysioFits