• 0572-363023
  • info@fysiofits.nl
  • Praktijk: Ma - Do: 08.00 tot 21.00 uur & Vr: 08.00 tot 17.00 uur
    Telefonisch bereikbaar: Ma - Vr: 08.00 tot 22.00 uur & Za - Zo: 9.00 tot 17.00 uur
    Bereikbaar via whatsapp: 06 81 99 60 01
      

Guido Heerink

guidoIk werk nog maar kort bij FysioFits.

In 2014 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en sinds december van dat jaar ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeut. Ik ben in het bezit van het diploma Bewegingsagoog. Tijdens deze opleiding heb ik stage gelopen bij Vital Centre en daar werk ik nog steeds als fitness- en spinninginstructeur. De faciliteiten die daar aanwezig zijn, zijn ideaal om te werken aan een snel herstel van cliënten.

Het vak fysiotherapie spreekt mij enorm aan. Het is voor mij een uitdaging om de diversiteit van klachten van mijn cliënten zo snel mogelijk te verhelpen. Daarbij vind ik het heel boeiend om uit te zoeken hoe je cliënten het best kunt motiveren en het juiste advies kunt geven om met hun klachten om te gaan.

In de komende jaren wil ik mijzelf graag verder specialiseren en ontwikkelen, bij voorkeur in de manuele- en sportfysiotherapie.

U vindt mij bij de FysioFits locaties in Heino en Hoonhorst.

Guido in een paar woorden
Fysiotherapeut >> Hydrotherapie >> Sport >> Dieren >> Vrienden >> Fitness en spinning instructeur >> Wil sport-/manueel fysiotherapeut worden >> Samenwonend met Jessica >> Woont in Zwolle

Wilt u mij mailen? Mail dan naar Guido@fysiofits.nl