• 0572-363023
  • info@fysiofits.nl
  • Praktijk: Ma - Do: 08.00 tot 21.00 uur & Vr: 08.00 tot 17.00 uur
    Telefonisch bereikbaar: Ma - Vr: 08.00 tot 22.00 uur & Za - Zo: 9.00 tot 17.00 uur
    Bereikbaar via whatsapp: 06 81 99 60 01
      

Geriatrie Fysiotherapie

Geriatrie FysioFitsFysioFits zet zich met hart en ziel in voor kwetsbare ouderen die de beweeglijkheid van hun lichaam zien afnemen. Bregtje Kuppens, onze geriatriefysiotherapeut in opleiding is gespecialiseerd in deze zorg. Naast ouderen gaat het ook om cliënten die fysieke belemmeringen ervaren als gevolg van een beroerte, dementie, de ziekte van Parkinson, artrose, MS of een gebroken heup.

Met onze specifieke kennis over deze ziektebeelden en de bijbehorende gedragskenmerken zetten we vooral oefentherapie in om de zelfstandigheid te herwinnen of op peil te houden. In overleg met de cliënt bepalen we of de behandeling thuis plaatsvindt of in de praktijk.

Graag doen we nog een stapje extra en kijken we naar omgevingsfactoren die de omgang met de gezondheidsproblematiek kunnen beïnvloeden. We hebben nauw contact met familie en hulpverleners zoals artsen, mantel-/thuiszorg en verpleegkundigen. Waar nodig adviseren we over het ziektebeeld, de prognose, de behandeling, transfers en de benodigde hulpmiddelen.

Zo proberen we er, in samenwerking met u en vele anderen, alles aan te doen om het herstel van voorspoedig te laten verlopen en te zorgen dat onze cliënten zo lang en plezierig mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Dat is een mooi vooruitzicht, toch!

Een afspraak maken? Bel 0572-363023